Halloween

Halloween är visserligen över men jag är lite seg ibland och har inte hunnit skriva något.
 
Jag var ledig på fredagen, då strosade vi omkring på stan och tittade lite, hur mycket folk som helst, höstlov och halvdag skapar folkkaos. Vi fikade på ett av mina favoritställen, K-Märkt på Akademibokhandeln. Borde inte tipsa om det eftersom det alltid finns plats men det är så gott och deras bakverk, OMG, man kan beställa en del olika Nobeldesserter de har haft genom åren. Rena konstverk. Inte allt för dyrt heller, inte för den kvaliteten. Sen är det mysigt att sitta i en bokhandel och fika, det är lugnt och tyst och inte en massa onödig hög musik. På en del fik kan man inte prata p.g.a den höga musiken eller sorlet.
 
 

På lördagen var vi hembjudna till brorsan och hans familj, med några andra. En jättetrevlig kväll med jättegod mat, löjromspizza till förrätt, MUMS, biff Bourgogne till varmrätt och en äppelpaj med glass till efterrätt. Jättegott och Mias päronchutney var fantastisk.
Vi tog en promenad till Skogskyrkogården och det var en upplevelse, jag har aldrig varit där och det var så stämningsfullt på Alla Helgona, ett hav av ljus och folk, fantastskt fint.
 
 

Söndagen spenderades med att gå på lägenhetsvisningar, vi ska inte flytta men Ida och hennes pojkvän ska sälja och vill väldigt gärna in till stan. De har visning imorgon på den, in och kika LÄNK

 
 

Kommentera här: