Viggbyholms stationskafé

Vid Roslagsbanan, station Viggbyholm ligger ett fantastiskt café. Fina bakverk, underbart bröd, goda smoothies och välsmakande kaffe. Trevlig och serviceminded personal och en jättefin lokal som är inredd med bilder på kända Täbybor. En liten pärla vi hittade för ett tag sen och de har generösa öppetider:

Mån-fre 8-18
Lör-Sön 9-17

Perfekt när man vill äta frukost ute på helgen och nära.

De sista två bilderna är lånade från deras facebooksida.

 

Nytt inköp

Var och shoppade 6 st små glas från Svenskt Tenn. De är fantastiskt fina, perfekta som små vattenglas, eller varför inte dricka den färskpressade juicen ur dem?

Och när jag handlade så frågade hon om det var en present, JAAAA svarade jag, ville så gärna ha ett vitt paket med gröna snören :)

Trodde aldrig jag skulle handla där, men man är aldrig sämre än att man kan ändra sig.

 
 

Restaurang Pont

Inga barn hemma i fredags kväll och ett kök som inte går att laga mat i och framförallt brist på fantasi vad man kan äta som är lättlagat med minimala stekmöjligheter så tog vi oss till Melanders i Täby Centrum, men där var det fullt och det är inte lätt att hitta ställen med hyffsad meny som inte är snabbmatsställen och inte fullt. Så kom jag på att jag sett en restaurang nere vid vattnet i Hägernäs så vi körde dit. Vi blev båda väldigt förvånade när vi kom in och det var vita dukar på borden, levande ljus och lite svag pianomusik, såg väldigt mysigt ut.

Liten med bra meny och jag beställde en råbiff och M tog en bookmaker toast. Smakade väldigt bra, helt ok priser och utsikt över vattnet, väl värt ett besök.