Dekorerad stake

Idag tog vi en sväng ut i skogen för att plocka mossa och lav till dekoration hemma. Ozzy blev som en kalv på grönbete, han sprang omkring glad och lycklig, han älskar verkligen att gå i skogen och jag blev sugen på att plocka svamp, men det blev bara mossa och lav, vi skulle iväg till andra ställen innan dagen tog slut. Det blev besök på ett favoritställe, Ulriksdals Trädgård och fikade lite, Hornbach, Åkersberga Växtförmedling och Arninge Centrum.

Lata som vi var så tog vi middag på McDonalds, Hot Wings och pommes är det enda vi äter när vi är där så det blev det :)

Bogesund
 

Fika på Ulriksdal

 
Dekorerad adventsstake

 
 
 
 
 

Hur trött kan man bli?

Är lite less på M:s hobby, att samla mobiltelefoner....... Sagt åt honom att nu räcker det, dags att sälja iväg dem.

Det här är dem vi inte använder.
 
 

Shoppingrunda

Idag blev det en runda och leta efter soffbord, svårt att hitta något. Men vi fick en idé om att göra ett eget, ett alldeles unikt. Ska bara se om vi hittar ett underrede vi kan använda som inte alls är för dyrt. Vi fick idén när vi gick in i en affär med lite dyrare möbler, 45 000 skulle de ha för det bordet, kändes lite överdrivet.

Vi åkte till Östermalmshallen för att köpa middagen, vi ville ha koreanska råbiffar, men de hade inte det. Tur i oturen så hade vi lite sås kvar i frysen så vi köpte vanlig råbiff.

En sväng in på plantagen blev det med för att köpa lite blommor.