Långt mellan gångerna

Oj, här är det inte tätt mellan inläggen. Men det är en trist årstid och det blir inte många fotografier, och dagarna bara passerar.

Igår var Ida här och åt lite middag. Vi pratade lite, bland annat om det hemska som hände här i Vaxholm häromdagen, när en ung person blev nerskjuten i Alfågeln. Vaxholm är ett litet ställe och det spred sig som en löpeld och de flesta unga här har någon slags anknytning till de personer som var inblandade. Jag hade inte haft tid att lyssna på radio eller läsa tidningen så jag fick inte veta något förens Ida messade på kvällen. Det är så hemskt, förstår inte hur man kan göra något så fruktansvärt, att avsluta någon annans liv. Ofattbart. Var rädd om varandra, inget är för givet <3

Nu är det i alla fall fredag och jag sitter och väntar på en vinleverans i kväll och väntar även på M som ska komma hem från jobbet, stackarn har så mycket att göra. Själv vill jag bara att närmaste månaden ska gå fort, så jag kan påbörja nya projekt.
Blir fyllda lövbiffar till middag och jag hoppas jag kan övertala M med att göra lite pommes frites till, det är så gott, en av mina laster här i livet. Har även köpt hem lite räkor och ost, måste prova ett av vinerna tycker jag.

Kom på att jag måste leta reda på något gott recept på smörgåstårta, M fyller år nästa helg och han var sugen på smörgåstårta med räkor och lax, var länge sedan vi åt det, ska bli vansinnigt gott.

Ha en härlig fredag nu, gör någon glad :)

 

Haha var inte de här stickade räkorna helt underbara?


 

Kommentera här: