12 timmar som hemlösa

Har varit intensivt de senaste två dagarna.
I fredags fyllde M år och vi tog ledigt eller rättare sagt jag tog ledigt, M hade lite svårt att slita sig från jobbet helt och hållet.
Jag gick lite och shoppade på morgonen och sen gick vi och åt en riktigt god lunch på Videgårds och där avslöjade jag för M att vi skulle äta på Ekstedts på kvällen och M blev riktigt glad. Vi gick lite på stan efter innan vi gick hem och gjorde i ordning oss för kvällen.
 

Vilken middag, sååå fantastiskt gott! Dit går vi gärna igen.

Tidigt upp på lördagen, vi hade lånat ut lägenheten för filminspelning och de skulle komma klockan 8. 
Vad gör man på stan kl 8 en lördag? Vi satte oss på pendeln och åkte ut till Norrviken och kollade till svärfars bil. Vi hade inte gjort det på länge så det var hög tid. När vi kom tillbaka till stan åt vi lite frukost på centralen och sen gick vi ut på stan lite. Hundarna var med och var så duktiga. 
 
Kl 13 mötte vi upp Ida och Carl för att gå på kvarterskrogen Paraden för lite brunch och fira Micke lite.
Väldigt gott och trevligt där. 
 
 


Sen gick vi lite i Fältöversten innan vi åkte in till de centralare delarna i stan igen. Tittade lite på porslinet som vi båda var förjusta i och rörde oss sen bort mot Sturehof för att äta lite middag.
Deras räksallad blev det, gott och hyffsat nyttigt. Sen började vi röra oss hemåt och då var klockan nästan 8 på kvällen. Lite lätt möra i fötterna och benen och längtade bara hem.
 
 


De var nästan klara när vi kom hem, de höll på att packa ner. 

Så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt 
 
 
 
 

Kommentera här: