Julen

Julen är över och nu har lugnet infunnit sig. Skönt att hetsen med klappar och mat är en svunnen tid och man har tid att slappna av lite.
Mamma och pappa kom till oss redan i fredags, jag jobbade bara ett par timmar, gjorde det mest nödvändigaste och sen tog jag ledigt. Åkte hem och sen tog M och jag bilen till Åkersberga för att hämta vårt fina vinställ som kommit, en snabbis förbi lägenheten på Resarö för att hämta klappstolarna, hämta paket i Vaxholm, hem till stan igen, då hade precis mamma och pappa kommit till lägenheten och pappa var på väg ut med Ozzy. Sen gick det i full fart, M och pappa packade upp den nya "lilla" tv:n (den täcker en hel vägg i vardagsrummet :O) Ida kom förbi och M och pappa skjutsade upp henne till Arlanda eftersom hon skulle fira julen i London hos hennes faster, åt middag sen stupade vi i säng.
Sen var det julafton, Axel och Erica kom förbi en sväng och vi bytte lite julklappar. Johan, Mia och lilla Albin kom senare och det blev julklappsutdelning, middag och sen gick Pokemontokiga Albin ut på monsterjakt på Sergels Torg på kvällen med M, Johan och pappa.


Lycklig kille :)
 
 
Pappa var tomte. Albin var som ett ljus, sa inget utan tackade fint, efter pappa hade gått ut så sa han lugnt "Det var farfar som var tomte" . Nääää sa vi "jo det var det", sen var det inte mer med det.
 
 
 
Dagen efter är nästan bäst med julmaten, när man dukar fram allt i plastburkarna, värmer Jansson, som alltid är godast dagen efter.
 
Sen på annandagen åkte mamma och pappa hem, de tog med sig Ozzy så nu är det tomt härhemma. Saknar hans små tassar och när han bökar omkring i sängen på natten.
 
Vi var lata, vi orkade inte äta mer julmat och gick på Berns och åt deras "julbord", deras sushi är så jättegod.
 
 
Ikväll har vi haft Ida och Carl på middag och även Carls mamma Carianne fäljde med, det var riktigt roligt att träffa henne och vi hade en trevlig kväll med klapputdelning, mat och prat. Det gör vi gärna om igen.