Jamie's Italian

Ett spontanbesök på Jamie's Italian blev det ikväll eftersom vi fortfarande inte har något kök, men nu är det på G iallafall, en snickare har varit här och rivit köksgolvet och kommer nästa vecka för att lägga nytt och även i vardagsrummet, underbart.
M beställde en Royal Caprese Salad med ugnsnrostade tomater, buffelmozzarella, San Daniele prosciutto & basilika och jag beställde en Crab & Aavocado brushetta med färsk vit och brun krabba, krispigt fänkål, krossade avokado, yoghurt och chili, bägge två smakade jättegott

 

Till huvudrätt valde vi bägge två  Rib-Eye steak med blandad skogssvamp, pepprig sallad & funky pommes frites, tryffelsmör & toskanska tryffelspån

Hur gott som helst, verkligen. M var lite besviken eftersom köttet var genomstekt trots att han bett om medium men det var mört och gott ändå. Men tryffelsmöret? Hur gott var inte det, kommer vi göra hemma, kul att variera kryddsmöret och tryffelsmör har vi inte smakat tidigare.

 

Trots att vi läst så mycket negativt om restaurangen var vi båda glattt överaskade och det vi åt smakade riktigt gott, servicen kunde man inte klaga på, den enda som var negativt var ljudvolymen i restaurangen.