Restauranger

I veckan har vi verkligen varit slöa, eftersom det var på sluttampen med köket så gick luften ur oss totalt, så skönt att slippa mecka och försöka göra något ätbart hemma, så i tisdags kväll var vi iväg till Täby Centrum och Melanders för att äta, jag valde Moules Frites, det är så gott, men lite kladdigt.


I torsdags var vi iväg till ett nytt ställe som vi inte har testat tidigare, Urban Deli på Sveavägen och det var verkligen en glad överraskning, jag har hört att folk har tyckt att de har god mat men det var fint, först var det som en saluhall med massor av gott och innanför var det en restaurang och det var fullt med folk, vi hade verkligen tur som fick ett bord. På menyn fanns det mycket gott att välja på men till slut föll valet på Asiatisk Råbiff och det behövde vi inte ångra, fantastiskt gott och fräscht.
 
 

Så i fredags överraskade M mig med att köpa hem lite delikatesser från Urban Deli, liten ostbricka, lite chark och lite rökta räkor, gott :)

Och igår blev köket äntligen färdigt, helt underbart. Det är så skönt med spis och en diskho som fungerar. Nu återstår bara allt arbete med att packa upp allt i köket och ställa iordning. Lite småfix är dock kvar, men huvudsaken är att man kan laga mat igen och har en ho som fungerar.