Flytt och midsommarhelg

Idag var dagen D för Axel och Erica, äntligen var det dags att flytta in i lägenheten. M, Ozzy och jag åkte dit efter jag slutat jobbet och tittade. Jättefin lägenhet, en tvåa på 54 kvm, bra planerad och bra läge. Fin utsikt och det var t.o.m sjöglimt. Där kommer de trivas bra.

 
Efter besöket promenerade vi ner på "stan" för att ta Vaxholmsbåten hem. Ozzy stortrivdes och la sig i fönstret för att vila.
 
 
Midsommar spenderades inne i stan, på midsommarafton så gick vi till Villa Källhagen för at äta sillbuffé. Maten var ok, inget speciellt men godkänd. Däremot var servicen lite sämre. När vi kom in och frågade efter restaurangen så tittade inte ens hon i receptionen upp utan svarade bara att den låg åt höger.
Hovmästaren visade fram oss till bordet men sa inget alls och där satt man säkert i 10 minuter och undrade om någon skulle ta upp dryckesbeställning eller säga att det var ok att ta ifrån buffén, kändes lite obekvämt.


Efter besöket så gick vi en långpromenad runt Djurgården, vädret var härligt och det var en massa folk i rörelse.
Blev ett glas cava på Ulla Winblad och skålade lite för Farmor, det var ett av hennes favoritställen.
 

Sen blev det lite chark på kvällen
 
 

På midsommardagen åt vi på Verandan på Grand Hotell, och där är det däremot service! Man blir kungligt behandlad och de har ett fantastiskt gott smörgåsbord. Har aldrig gått missnöjd därifrån, värt varenda krona.

 
Igår gjorde vi lite midsommarmat och bjöd hem svärfar.