Fisk i paket
Kvällens middag blev fisk, enkla paket som lades på grillen i lite drygt 10 minuter + en sallad och lite grillad aubergine så var middagen färdig:
4 torskryggar à 150 g
8 prosciutto
1 burk grillad paprika, 185 g
16 cocktailtomater
2 1/2 dl hackade blandade örter (timjan, basilika, oregano, rosmarin)
1/2 dl olivolja
salt & peppar
4 paket
4 torskryggar à 150 g
8 prosciutto
1 burk grillad paprika, 185 g
16 cocktailtomater
2 1/2 dl hackade blandade örter (timjan, basilika, oregano, rosmarin)
1/2 dl olivolja
salt & peppar
Så här gör du
1.Ta ut 4 bitar grillfolie cirka 15x15 cm.
2.Dela torskryggarna på hälften. Vira in torskbiten i en skiva prosciutto och lägg på foliebiten. Fördela paprikan, tomaterna och örterna i paketet. Ringla över olja. Krydda.
3.Tryck ihop kanterna på paketet och ställ på grillen. Grilla på svag värme i 8-10 minuter tills fisken är genombakad.
1.Ta ut 4 bitar grillfolie cirka 15x15 cm.
2.Dela torskryggarna på hälften. Vira in torskbiten i en skiva prosciutto och lägg på foliebiten. Fördela paprikan, tomaterna och örterna i paketet. Ringla över olja. Krydda.
3.Tryck ihop kanterna på paketet och ställ på grillen. Grilla på svag värme i 8-10 minuter tills fisken är genombakad.
![](https://cdn1.cdnme.se/4404802/8-3/2016-07-31_181150_579e5a4addf2b362f142ec64.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4404802/8-3/2016-07-31_181144_579e5a59e087c3454f496157.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4404802/8-3/2016-07-31_181410_579e5a682a6b221e528a50a3.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/4404802/8-3/2016-07-31_180019_579e5a742a6b221e6a1c35db.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4404802/8-3/2016-07-31_181220_579e5a88ddf2b36288ef8128.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/4404802/8-3/signatur_577767c29606ee10a2ae9c80.jpg)