Jureskogs

M hade arbetsmöte hemma idag och det drog ut på tiden, kl var åtta när de slutade och jag var såååå hungrig då.
Vi orkade inte laga mat hemma utan gick ut på stan för att hitta något att äta. Till slut hamnade vi på Jureskogs som öppnade i måndags.
Värt att testa tyckte vi. Det är den första av 60 (!) restuaranger som öppnats, visserligen planeras de övrig inom en 10årsperiod, men ändå?
Man kom in i lokalen och möttes av en kassa där man beställde och fick sitt beställningsnummer tilldelat, efter betalning så gick man runt hörnet till baren och där fick man sin dricka man beställt. Sedan fick man sätta sig ner och vänta på sin beställning som man kunde se på en stor skärm att den var på gång och sen blev numret grönt när det var klart. 
Hamburgaren var riktigt god, inte alls kompakt utan saftigt och gott. Men svårt att äta, det blev kladdigt och lite grisigt. Pommes var riktigt goda! Det sämsta med allt var ljudvolymen i lokalen, man kunde inte alls prata med varandra utan fick sitta och skrika till varandra. Det var så skönt att komma ut därifrån till den "tysta" Stockholmskvällen. Lite svårt att motivera en hamburgare, dricka och pommes för nästan 200 kr och med den ljudvolymen, drog ner det hela rejält.