Sallad med jordgubbar, fetaost och couscous
Sallad med jordgubbar, fetaost och couscous
För: 4 personer som tillbehör
2 dl couscous
200g sockerärtor
300g jordgubbar
1/2 silverlök
35g rucola
150g fetaost
olivolja
salt, peppar
Koka couscousen enligt anvisningen på förpackningen.
Blanchera sockerärtorna hastigt i saltat kokande vatten.
Kvarta eller halvera jordgubbarna beroende på storlek. Skär av rot och topp på silverlöken och skär den till tunna klyftor mellan ändarna.
Blanda allt i en skål tillsammans med ruccolaoch smulad fetaost. Ringla över lite olja och salta och peppra.
![](https://cdn2.cdnme.se/4404802/8-3/2020-06-06_180238-1_5edbf8882a6b22500c9b2a54.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4404802/8-3/signatur_59ac5cee2a6b22abdce41a70.jpg)