Lite smått och gott

För ett par helger sen kom M:s kusin Tobbe och hans fru på besök till storstan. Vi mötte upp dem på förmiddagen och gick lite på stan, fikade (de åt lunch) på Wienercaféet och pratade. Senare på kvällen gick vi och åt på Miss Clara. Jag gillar den restaurangen, de har alltid bord, mycket bra mat och supertrevlig personal.
 
Jag tog en tonfisktacos, supergod!
 
 
M tog en carpaccio, såg lite fattig ut men tydligen väldigt god 
 
 
Halstrad råbiff till förrätt, mums!
 
 
 
 
På söndagen efter var det kalas för Albin som fyllde hela 7 år.
Vi gav en liten Mario Broslampa eftersom han är galen i den lilla figuren och en sidenkimono som Gerhard hade med sig från Thailand som passade perfekt. Vi blev bjudna på hemgjorda hamburgare och tårta, gott och jättetrevligt.
 
 
 
 
Förra helgen var vi för att handla mat på NK Saluhall, lite sorgligt, Ica slår igen nu eftersom de inte kommer överens med NK. Det är lite synd eftersom det är den bästa affären här i stan, suverän personal, så serviceminded och kunniga och sortimentet, de har ALLT på den lilla ytan, det är helt otroligt. Vad vi än har frågat efter så letar de fram det. Kommer bli tomt nu. 
Vi tog en sista ost/charkbricka och pratade lite med personalen.
 
 
I söndags tog vi spårvagnen ut till Djurgården och köpte Gröna Kortet på Grönan för sommarens konserter. Sen blev det Djurgårdsfärjan till Slussen och en promenad genom Gamla Stan och bara njöt av vädret.


 

Kommentera här: