Helgen som gick

Mamma och pappa kom redan i fredags till oss, vi åt middag och sedan åkte vi till Ida och Carl för att visa deras lägenhet. Lite lätt kaos eftersom de ska renovera sitt kök och hade börjat att riva ut skåpen. Blir en tuff tid framöver utan kök men Ida har tur eftersom hon kommer åka ner till Göteborg och jobba hela april och bara vara hemma på helgerna, Carl är det däremot lite tuffare för som kommer vara hemma, men han verkar ta det ganska bra ändå.

På lördag morgon gick vi upp tidigt och tog båten ut till Vaxholm för att visa Axel och Ericas fina lägenhet. Vackert väder och en fin båttur. Vi fikade och tittade på deras fina nymålade hall. Sen bar det iväg hem igen för att vända och sen åka in till Rival på Mariatorget för en god middag och sen se Pernilla Wahlgrens show "Kort, glad och tacksam". M hade fått den i födelsedagspresent av mamma och pappa och jag fick hänga med.
Showen var jättebra, skrattade så tårarna rann och mindes tillbaka till det glada 80-talet. Väl värd att se och Rival var ett mysigt ställe att både äta på och se show.
 
Råbiff på Rival
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Angelica Wåhlin:

Låter som en bra helg :)

Kommentera här: