Påsk

Härligt med påsk, det är mycket ledighet, men ändå inte många "måsten".
Vi var hos mamma och pappa i fredags, åkte ner med Lotta så hon och vi fick lite sällskap, tar ändå 1½ timme från stan. Vädret var fint och det blev lite påskäggsjakt för Albin och sen lite mat för oss alla. Mamma hade lagat 2 stora pajer med lammfärs/chevré och kronärtskocka/ricotta och lite småplock, jättegott.
 
 
Sen bar det av hemåt och småtrötta som vi var så satt vi och tittade på Let´s Dance på kvällen.

På påskaftonen åkte vi ut till Vaxholm, på påskbuffé hos Ewa och Dick. Vilken buffé de hade dukat upp, så mycket gott att äta och det var så trevligt.
 
(Foto: Lina Wollschläger)

På söndag kom M:s pappa hem till oss på lite mat.
 
 
Här ser han väldigt sammanbiten ut men det stämmer inte, han är dock väldigt koncentrerad.eftersom det är V75 på tvn, hans största hobby. Varje lördag (nu blev det söndag istället) så spelar han och studerar alla hästarna i de olika loppen innan det är dags att tippa. 
Han hade en utläggning för mig om skillnaden mellan varmblod och kallblod. Jag som är ganska ointresserad av hästar förstod ingenting, hade nånting med att de hade varit arbetshästar förr i tiden men jag förstår ändå inte varför, kallblod, borde inte blodet vara kallt då? Eller att de fryser lätt? 
 
Köpte drömvasen i helgen, så fin <3 
 
 
 

Kommentera här: