Pasta med svamp och lövbiff

Middagen blev jättegod ikväll, gick snabbt och maten var klar i ett nafs. 
 
2 stora portioner eller tre små.
 
250 gr färsk pasta
250 gr lövbiff
minst 250 gram kantareller, trattkantareller, champinioner, gärna mer, kan aldrig bli för mycket svamp
5 dl grädde, valfri fetthalt
2 tsk kalvfond
50 gr grovriven parmesantost
äggula
salt, peppar
 
Gör så här:
1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
2. Strimla lövbiffen och stek den hastigt i en varm stekpanna.
4. Blanda med köttet och slå på grädden. Låt koka ihop.
5. Smaka av med kalvfond, svartpeppar och ev. lite salt.
6. Precis innan servering så vänder du ner nästan all parmesanost, men spara lite så att du har något kvar att strö över den färdiga rätten. Lägg äggulan ovanpå allt.
 
 

Kommentera här: