Intensiv helg

Härligt med lite värme och sol, äntligen skulle man till och med kunna säga. Vi har inte varit bortskämda med det i år. Haglat i maj, vad är det för dumheter? Men nu verkar det ha vänt. Fortfarande lite kyligt på nätterna, det märks när man har fönstret öppet.

I torsdags eftermiddag var det riktigt varmt, jag och M möttes vid Tekniska Högskolan  och tog en promenad hemåt. Satte oss vid en uteservering och minsann, blev det inte premiär för ett glas rosé i solen *stort like på det*


Efter det var M sugen på ölkorv så det blev Bierhaus i korsningen nedanför oss, ett sjabbigt hak men korvarna var goda :)


Sen var man inte så sugen att laga mat direkt så vi gick på Pong och åt, länge sedan jag åt sushi och blev glatt överraskad över att Pongs sushi smakade så gott och fint upplagt.
 
 
I fredags var det verkligen kanonväder, M hade bokat bord på Dramatenterassen på kvällen och vi tog ett glas på Berns innan vi gick dit.
 
 
Vilken fin utsikt det var från terassen, men trångt och kändes lite sådär att få bord intill baren där folk stod med drinkar över ens huvud och rökte samtidigt. Servitören var serviceminded och såg till att vi fick ett bättre bord.
Maten man hade på att välja var nästan bara kalla rätter. Fick intrycket att det skulle vara lätt att servera.
Vi valde att dela på en charkbricka och den var riktigt god. Fin utsikt men är nog mer ett ställe man tar en drink på och hänger i baren än att gå dit för matens skull.
 
 
I lördags var vi mest ute på stan och gick runt, köpte tonfisk tills söndagen när Axel och Erica kom på middag och vi gjorde tonfisksallad, recept hittar du HÄR
Köpte krukor till vardagsrummet och jag testade recept på marinerad kyckling och jordgubbs- och mangosalsa inför nästa helg.

Söndagen var vi ute på båttur med Gustafsberg VII, afternoon tea. Jättegott och trevligt.
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Låter som en super helg... kram på er

Kommentera här: