En sån trevlig kväll

Ikväll har vi varit och ätit födelsedagsmiddag med den här godingens mamma som fyllde år.

 
 
Min bror messade igår och frågade om vi ville fira Mia med middag på Gamla Enskede Matbod. Jättetrevligt tyckte vi och jagade iväg för att köpa present. Efter ett hett tips från brorsan köpte vi den här:
 
 
Säkert 6 cm tjock och tung som en bibel och jag undrade mest hur man kan fylla en sån tjock bok om bara jord?!?! Men Mia som är trädgårdsmästare blev glad och det är viktigast. Blev alldeles varm i hjärtat när vi kom dit när Albin sken upp när han såg Micke och sa "Åhhh Micke, jag har passat plats åt dig brevid mig". sen var vi andra bortglömda, det var bara Micke som gällde :) Mias son Björn dök även upp och vi hade det jättetrevligt och mysigt i sommarkvällen, härligt när det var så okonstlat och stället var jättecharmigt med god mat och dryck.
 
 
 
Sen var vi en liten stund i lekparken brevid för Albin ville visa Micke alla saker man kunde göra där innan det var dags för oss att ta tunnelbanan hem.
Vi klev av i Gamla Stan och tog en promenad hem, stannade till vid en restaurang och tog ett glas rött innan vi gick vidare hem.
En härlig sommarkväll helt enkelt. Vi hade tur och klarade oss precis undan regnet.
 
 
Hemma väntade en överraskning från Micke, en tavla som jag har gått och tittat och suktat efter. Så fin  <3
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: