Intensivt i januari

Januari är lika intensiv som december, både min bror och Ida fyller år. I fredags var det min bror så mamma och pappa tog tåget från Flen på fredagen och kom till oss och övernattade. Jag fick en härligt fin bukett med tulpaner av dem som lyser upp köksbordet. Tulpaner är så fina, de påminner att våren kommer snart, trots att det är ett tag kvar.
Vi gick ner till Urban Deli och åt middag, deras goda koreanska råbiff med koriander, salladslök, lime, sesam, friterad vitlök, friterad rispapper och chilimajonnäs.

 
 
 


Sen gick vi hem och tittade på tv, mamma och pappa ville se ”På spåret”, jag har inte sett ett enda program och kände inte igen någon av de tävlande.

Dagen efter blev det en promenad och hämtade en lampa jag köpt och köpte lite flyttkartonger i present åt brorsan som även han ska flytta inom kort.

Hem och fikade lite och sen iväg till Liljeholmen där han och hans familj bor.

 

Efter ett par timmar så åkte vi hem igen och på vägen släppte vi av mamma och pappa som tog tåget hem igen.

Idag har vi varit och beställt tre låga vitrinskåp till hallen. Har sett att en hel del har tipsat om dem på nätet och ska bli kul och se hur de passar. Priset var ett skämt, fick de tre skåpen för 1800:-! Vi kommer köpa en marmorskiva som toppskiva och byta ben. Kommer bli jättefint.

Sen blev det latmansmiddag, Fish & Chips på Taverna Brillo.

 
 

Kommentera här: