Biokväll, höll på att bli lite för spännande.....

 
Min kära far hade vunnit två biobiljetter som de inte hade tid att utnyttja så jag och M fick dem. Igår var vi iväg och såg på "La La Land", en liten udda film med Ryan Gosling i huvudrollen. Den har fått 14 (!) Oscarsnomeneringar, vilket jag har lite svårt att förstå. Den var bra, bra musik och bra skådespelarinsatser men jag tycker ändå att storyn var lite tunn, men öppningsscenen är fantastisk, så himla bra, den scenen ensam är värt att gå och se på, sen spelar Ryan Gosling och Emma Stone väldigt bra tillsammans.

Under filmen börjar mina tankar vandra. M har ju satt in ett kodlås på dörren till lägenheten som är väldigt bekvämt, man behöver inte tänka på någon nyckel, förutom den tiden portkoden inte fungerar. Portkoden är lite lurig, den kan vara avstängd redan kl 22 på kvällen eller vara igång hela natten, man kan inte riktigt lita på den. Så när vi går ut sista gången med Ozzy på kvällarna får man ta med sig nycklarna till porten för att vara säker.
I måndags så var den stängd redan kl 22, och nu kom jag på att varken M eller jag hade nycklar till porten och filmen slutade efter kl 23. WHAT TO DO?????
Ringa någon granne kan vara svårt, känner ingen direkt och det är vardagskväll så de flesta har gått och lagt sig då.
Vi började fundera på att vi kanske måste ta in på hotell? Eller stå och vänta på att någon, kanske, dyker upp och ska in.
 

Vilken lättnade det var när vi testade portkoden och den gröna lampan sken upp, kan säga att det var en stor suck av lättnad.
 
Tack pappa och mamma för biljetterna <3
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: