Turista i sin egen stad och kvällscruising

Blir galen på den här sidan ibland, ladda upp bilder kan ta en evighet om man ska ta många ibland, och oftast hänger det sig bara. 

Hade skrivit ett långt inlägg och så hängde sig allt och bara försvann, grrrrrrr.

Jag och M har iaf haft en lugn helg, i fredags kväll skulle vi äta middag med Axel och Erica, jag hade lovat dem att bjuda på fisksoppa. Erica hade varit på begravning innan och när hon kom så följde hennes syster Lina och mamma Ewa med upp och kom in ett tag, tiden gick och vi frågade om de också ville ha middag och de tackade ja, jättetrevlig med lite spontanitet :)

I lördags så var M och jag ute på stan och tittade lite, blev kaffesugna och testade på utebaren på innegården i Hallwylska Palatset. Jättefint och mysigt. När vi satt där så blev vi nyfikna på att gå på muséet och titta. Vilket hus och vilka samlingar, var verkligen jättefint. De hade guider på varje våning som var så serviceminded och svarade på alla frågor man hade. Ska ta tid nästa gång och gå en guidad visning.

På kvällen blev det en sväng ner till Sveavägen för att titta på alla raggarbilar som körde upp och ner, var knöckat med folk och stämningen var på topp. M hittade t.o.m an av sina gamla bilar som han sålt för länge sedan.

 

 

 

Kommentera här: