Kusinbesök

Gahhh vad varmt det är i lägenheten, folk gnäller över vädret, men jag tycker det är varmt. Å andra sidan kanske det inte är "vara-på-stranden"väder men det har baske mig inte regnat mycket i sommar. Gräsmattorna är snustorra och träden droppar klippig vätska på gatorna.

Vi hade en fantastisk helg, kändes som en minisemester t.o.m. M:s kusin Hanna kom på besök, så himla roligt. M frågade henne för någon vecka sedan och jag tror att resan blev bokad inom en kvart, älskar människor som är spontana och inte drar på saker och ting, jag är helt tvärtom, fast jag inte vill, haha.

Hon kom efter lunch på fredagen och jag gick tidigare från jobbet och mötte dem hemma. Det blev en härlig helg, vi var på WienerCaféet och åt Egg Benedict, åt fisktacos hemma, varit på fjäderholmarna, Abbamuseet, M och Hanna tog vaxholmsbåten Storskär till Vaxholm på måndagen, svullade lite på lördagen med biff, pommes och bea.
Var jättekul att ha Hanna här, så roligt att lära känna henne, så varm och genomgo person som man tycker om direkt. Ozzy blev förtjust han med, även om Hanna blev utskälld varje morgon, men när jag bäddade rent i gästrummet och slängde ner lakanet på golvet så gick Ozzy dit och la sig <3

Idag har jag tagit en hel (!) dag semester, ska inte göra något särskilt, är inne på min andra kopp kaffe och funderar att gå ner till Lagerhaus och titta lite, behöver lite servetter och det stället är lite som IKEA, man går in och ska bara titta och kommer ut med en massa oplanerat :)
Ska nog göra lite Pulled Pork idag med, ska googla upp ett bra recept.
 
Lite bilder från helgen
 
 

Kommentera här: