Andra helgen i augusti

Har varit en lugn helg, men har promenerat en hel del. Måste komma ihåg och sätta på mig klockan med stegmätaren, så man kan få en hum om hur många steg man egentligen tar per dag, det känns som massor.
Var ledig i fredags, ska inte ha någon semester just nu så jag tänkte vara ledig varje fredag i augusti och nån i september, så få rman långhelg iaf.

Vi startade fredagen med en promenad och frukost på Nybrogatan 38.
Älskar den gatan, så mysig med alla småbutiker och restauranger.
Brukar gå av vid Stadion och gå via Nybrogatan, Humlegårdsgatan, korsa Birger Jarlsgatan och sen upp för David Bagares gata, en härlig promenad när vädret är varmt.
 
Vi tog in varsitt bakat knäckebröd med keso, avocado och lite chili, bryggkaffe och lite färsk skivad frukt. Jättegott.
Ozzy var med och charmade våra bordsgrannar som blev lite småkära i honom.
Behändigt med uteserveringar så man kan ha med sig honom.
Men jag tror att man faktiskt fick sitta inne med honom för de frågade när vi kom dit om vi ville sitta ute eller inne, men jag är inte säker.
 
 
Efter det fortsatte vi att gå, tittade lite i affärer, gick hem och lämna Ozzy för att fortsätta till Metropol Auktioner, jag hade sett ett par assietter som jag ville titta på men de var alldeles för små. Märktes att det är fortfarande sommar eftersom utbudet på föremål inte var så stort.
 
Upp till Odenplan och tittade lite, tog tunnelbanan tillbaka och gick av hemma och tog en sväng med Ozzy, lämnade honom igen, ner till Sturecompagniet för att köpa deras skaldjurspåse, var så sugen på det. Vidare till NK för att köpa lite rökta räkor och ost, hem och lämnade varorna och väntade på Ida eftersom hon skulle ta med sig Ozzy till Axel och Erica över helgen, de var sugna på att ha honom.
 
 
  
Efter vi följt med Ida till bussen i Humlegården så gick vi upp till Knut för att ta en Hjortronmojito innan vi gick hem och förberedde middagen.
 
 
 
Skaldjursmiddagen
 
 
Gjorde en lyckad äggröra i helgen, så gott på rostat bröd med lite avocado och chili.
 
 
 
Igår så gjorde jag tre omgångar granola, gjorde ugnsbakade tomater som vi hade på flatbreaden till middag.
Gick ner till Oscar och Clothilde och köpte jättesöta lampor i form av möss <3
 
 

Kommentarer:

1 Norrsken Emma:

Vilka foton, ser ut att du haft en trevlig helg =)

ha en fin måndag
kramizz

Svar: Tack detsamma :)
kakann.se

Kommentera här: