Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås
4 port
400 gram tagliatelle, Barilla
500 gram lövbiff
1 st vitlöksklyfta(or)
10 st champinjoner
2 msk smör
2 msk vetemjöl
2,5 dl buljong
1 dl matlagningsgrädde
2 tsk soya
1,5 msk senap, fransk
0,5 tsk dragon
salt, efter smak
peppar
500 gram lövbiff
1 st vitlöksklyfta(or)
10 st champinjoner
2 msk smör
2 msk vetemjöl
2,5 dl buljong
1 dl matlagningsgrädde
2 tsk soya
1,5 msk senap, fransk
0,5 tsk dragon
salt, efter smak
peppar
Persilja som dekoration
Tillagning
1. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.
2. Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka under tiden fyra portioner Barilla Tagliatelle.
4. Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på och persilja.
1. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.
2. Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka under tiden fyra portioner Barilla Tagliatelle.
4. Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på och persilja.
Vi knaperstekte lite bacon till och hade som garnering ovanpå