Lillskrutten och två restaurangtips

Idag var vi till veterinären och kastrerade Ozzy. Vi har tänkt på det i ett par år och nu insåg vi att nu är det dags. Det är så många hundar här i stan och han blir så stressad när tikarna löper. Så vi får se om det hjälper.
Han var lite medtagen när vi hämtade honom men piggare än jag trodde. Han hade charmat personalen eftersom han är så kelig och ville gosa, lillskrutten <3
Och plåstret han hade fått, hur sött var inte det?!?!
 
 

Här tittar han efter husse som är och köper pizza.
 
 
En av de bästa fördelarna med att flytta in till stan är alla goda pizzor man kan få tag i: Eller det kanske inte är så bra om man tänker efter? Hmmm...
Vi var och åt på Knut i helgen. Knut är en Norrländsk restaurang som ligger på Regeringsgatan. Mysig inredning och jättegod mat. Deras norrländska pizzor är fantastiskt goda. Jag och M delade på en till förrätt,
Kalix:Gratineras med schalottenlök och Västerbottenost. Toppas med Kalix löjrom, syrad grädde, rödlök och citronconfit
Till varmrätt tog jag: Ugnsgrillad vårkyckling serveras med primörsallad och toppad med friterade lökringar
M tog: Lammrostbiff med minirättika och vårlök serveras med rödvinbärsgelé och morotspuré
 
Väl värt ett besök!
 
 
 
Idag var vi på den nyöppnade pizzerian i Mood-Gallerian, 18|89. Guld och svart inredning, sammetssoffor och mässing utanför, jättefin inredning. Jag kan tycka det är lite löjligt när menyn är på engelska när man beställer pizza, svårt att få koll på all topping och jag blev verkligen överraskad när pizzan kom, jag hade inte sett att det skulle vara lingon (!) på pizzan, lite lätt chockad men det var jättegott, blev fräscht med den syrliga brytningen och de tunna fina skivorna av hjort och rödbeta. Verkligen udda kombination men så gott!
M valde mer traditionellt med parmaskinka och ricottaost
 
Min pizza: SWEDISH FOREST
crushed italian tomato sauce | västerbotten cheese | smoked deer oven roasted portobello | fresh parsil | crispy beetroot | lingonberries
 
M:s val: PISTACCHIO PARMA
extra virgin olive oil | date cream | or-di-latte mozzarella | parma ham | ricotta parmiggiano-reggiano | oven roasted pistacchios | baby spinach | balsamic reduction
 
 

Kommentera här: