Full fart

Så mycket som händer nu. Konstigt att saker och ting kan gå på sparlåga och plötsligt så blir det en ketchupeffekt, ALLT händer på en gång. Fr.o.m nu och fram till årsskiftet kommer det vara full fart och mycket att göra men det kommer bli så spännande och livet kommer ta sig en ny vändning, bara till det bättre, saker som man har drömt om tidigare kommer bli uppfyllda, men först blir det hårt arbete.

Helegen som gått har varit kul men lite sorglig med, sista dagen på jobbet och det känns vemodigt att lämna sina kollegor som man har lärt känna och har haft så mycket skoj med.
Det blev lite fika och jag fick blommor och en flaska vin. Sen efter jobbet gick de jag umgåtts mest med på jobbet till O´learys, men jisses vilken skitservice det var där, var länge sedan jag var med om något så uruselt, det är sista gången jag går dit, definitivt. Fick en tassel med doft att placera i ett rum, de doftar så fantastiskt gott och är så fina.
Sen fick jag en flaska med ekologisk olivolja som min charmiga grekiska arbetskamrat själv beställer hem direkt från Grekland, den ska jag vårda och använda sparsamt <3
 
 
 

I lördags kom mamma upp från Flen, vi hade gett mamma i 70årspresent ett restaurangbesök och en biljett till Jerry Williams på Scalateatern. Restaurangen vi åt på var Restaurang Räkan , de ligger nere på Vasagatan och har flyttat upp från Göteborg. All deras fisk och skaldjur kommer varje dag ifrån Göteborg och de har en liten gimmick att man får köra sina räkor på en radiostyrd båt i mitten av restaurangen till bordet, till stor glädje för små och stora (läs min pappas stora glädje :D)
Blev räkor till förrätt för alla och jag, brorsan och hans fru Mia tog skaldjursplatå, M , mamma och pappa tog torskrygg med jätteräkor, whiskysås och ungsbakad potatis. Till efterrätt blev det chokladfondant.
Maten var god, servicen var kanon så dit går jag gärna igen :)
Efter det vandrade vi upp mot Scalateatern och Jerrys show. Måste ju säga att det var väldigt många äldre, det diggades i bänkarna och applåderades vilt och var en riktigt bra stämning. Han kan ännu och när han avslutade med "Vintersaga" som jag tycker han gör så bra, stod hela publiken upp.

Pappa i full koncentration
 
 
 

Kommentera här: