Konsert på Gröna Lund

Det blev ett "Gröna kortet" i år. Några bra konserter som M och jag ville se. Först var vi på Hollywood Vampires, med Johnny Depp och Alice Cooper. Den var väl lite sisådär. 90 % av publiken var där för att titta på Depp, det tjöts i högan sky när han log eller vinkade.
I onsdags var det den konserten som jag har sett fram mest emot, äntligen kom de till Stockholm, jag har väntat sedan de släppte sin första skiva, Sixx A.M, Nikki Sixx nya band. Vilken toppenkonsert, riktigt bra. DJ Ashba på gitarr, Nikki Sixx på bas och James Michael på sång och de kompletterar varandra bra. Kvällen var varm och det var lagomt med folk på Grönan, en perfekt kväll.

M spelade in en av låtarna (lite skakigt men gubben är gammal), låten tillägnade de offren från Orlandskjutningen.
 
Rise Of The Melancholy Empire
 
 
 
 
 Innan gick vi på på det för i år nyöppnade "Fiesta Taqueria & Bar, där menyn bjuder på smaker och influenser från Sydamerika, Mexico och Kalifornien. Dela, plocka och njut av en salig blandning av ceviches, tacos och sides."
Lite roligt när de har gjort ett ställe med lite "bättre" mat än de vanliga snabbmatshaken. Vi beställde sötpotatisfries som var de godaste jag har ätit, varsinn Krispig fläsksida sweet 'n sour, kål, lök, äpple, riven getost och chilimajonnäs. M tog dessutom Lax chevice: Lax, limejuice, chili, rostad vitlök, gurka, koriander och spanish corn och jag tog Sotad lax med rökt paprika och fänkålsfrön, potatiscrème med brynt smör, chili och limesabayonne, den var väl inte så jättegod men det andra var riktigt gott.
 
 
 
 

Kommentarer:

1 a n n i k a:

Mums!

Kommentera här: