En helg nedåt landet

I fredags så åkte M och jag ner till mamma och pappa för att sova där, vi allihopa skulle ner till Göteborg dagen efter för att spendera helgen där, en födelsedagspresent från mig till M. Visserligen var det jag som väldigt gärna ville bo på det hotellet men jag var ganska övertygad om att även M skulle gilla det. Vi åkte tidigt på lördagsmorgonen och tog vägen över Borås, ett obligatoriskt besök på Fridhems kyrkogård för att hälsa på de som inte är hos oss längre sen åkte vi in till Göteborg och checkade in på hotell Pigalle.
Vilket rum vi fick, ett rum nästan lika stort som vår nedervåning, med ett badrum som var fantastiskt och en stor soffgrupp i lila sammet, vi båda blev stormförtjusta.
Ett charmigt, pittoreskt & lyxigt boutiquehotell mitt i hjärtat av Göteborg, kan det bli bättre. De hade t.o.m mina favoritchips med svart tryffel. Frukosten serverades på fjärde våningen och var precis vad man kunde önska sig, t.o.m chokladcroissanter.
Vi tog en charkbricka innan middagen på ett ställe på Avenyn, var ok men inte mer, sen hem och duschade och gick bort till Gothia Towers för att äta på Heaven 23. Pappa och M tog råbiff, mamma valde deras räkmakca deluxe med löjrom och jag tog en kungsflundra med pilgrimsmussla, allt var jättegott och härligt att sitta så högt upp och titta ut över Göteborg.
På söndagen hälsade vi på M:s moster och hennes man och fikade och pratade, sen gick vi till Artilleriet, en inredningsbutik jag läst om. Efter det blev det lite sightsing runt i Göteborg guidade av M, en riktigt trevlig helg.
 

 

Kommentera här: