Dagarna bara rusar

Stoppa tiden ett tag, tiden bara springer och jag hinner inte med känns det som.
Flytta vara tuffare än vad jag trodde. En lägenhet som är från 1855 men ändå modernare än den som vi bodde i på Resarö. Den har gjort att alla möbler vi hade inte passar in. Allt som vi köpte nytt förra året efter vattenläckan känns helt fel nu. Så nu ändrar vi allt. Puhhhhh.......
Sålde köksbordet idag via blocket, tog inte många timmar. En ung kille som skulle flytta hemifrån om två veckor och hade kollat in bordet på Mio, då känns det bra, rätt köpare och han var jätteglad.
Vårt bord kommer på tisdag. Stolarna är också beställda, via Nordiska Hem, älskar service! Inga problem, vi visade vilka stolar vi ville ha och sen fick vi ett riktigt bra erbjudande tillbaka, kanon! Vi får se när de kommer, håller tummarna för att de kommer snart :)

Igår kom vitrinskåpet som vi beställde till Resarö men skjutit upp leveransen ett tag, så skönt att packa upp allt glas. Var meningen att jag skulle luncha med två av de som jag jobbade med på Otis, men feber och en förkylning satte stopp för det. Mådde riktig utuselt när jag vaknade och har stoppat i mig Ipren sen dess. Stopp i köksavloppet hade vi med, var tvungen att ringa spolbilen och den kom sent så vi orkade inte laga middag. Febrig och trött stapplade jag och M ned till Vigårda för lite middag. ÄLSKAR deras hamburgare, speciellt Bistro, med 5peppar, bacon, karamelliserad lök, gruyereost och tryffelost, mums! Vi satt t.o.m ute, 16 december, helt otroligt!
 
Idag kom mamma och pappa och tittade på lägenheten, de skulle ut och äta jullunch med Ida och Axel och hade tagit tåget upp från Flen, så smidigt, bara en timme och en promenad på 20 minuter så stod de utanför oss, otroligt!
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Bosse:

Jag har svårt att dölja min avundsjuka. Trots min avoga inställning till att bo mitt i storstadssmeten kan jag inte neka till att där skulle jag kunna tänka mig bo. Tyst och lugnt och endast några hundra steg från Hötorgsvimlet dessutom en ljus och hemtrevlig bostad. Det bästa är att vi är lovade att få utnyttja ett övernattningsrum, snacka om att plocka russinen ur kakan

Svar: Haha ni är alltid välkomna :)
kakann.se

Kommentera här: