Skaldjursfrossa
Idag tog vi bussen in, jag, M, Ida, Axel, Erica och Carl för att gå på Grand Hotells skaldjursbuffé. Har blivit ett par år i rad nu och förra året tog vi med barnen och de gillade det skarpt så vi tänkte i år att de kunde ta med sina flick/pojkvänner och vi hade en jättetrevlig brunch.
Fantastisk mat i alla olika former men med inslag av skaldjur/fisk i ett genomgående tema. Hummer, ostron, kräftor, räkor, musslor, scampi, sushi, tonfisk, lax, röror och ett fantastiskt dessertbord.
Fantastisk mat i alla olika former men med inslag av skaldjur/fisk i ett genomgående tema. Hummer, ostron, kräftor, räkor, musslor, scampi, sushi, tonfisk, lax, röror och ett fantastiskt dessertbord.
och hur söta kanelbullar?
Bilder tagna av Axel Åhlander, Ida Åhalnder & Erica Wollschläger
Bilder tagna av Axel Åhlander, Ida Åhalnder & Erica Wollschläger
Och som vanligt var Grands service på proffs nivå trotts att det kom en hel del gäster. Och kvällen avslutades med vaxholms båt hem så M blir nöjd , han är barnsligt förtjust i att åka Vaxholms båtarna.