Hur har det gått?

Hur har det gått med vattenskadan i köket? Förstår att ni är jättenyfikna :)
INGENTING har hänt, Erlandsson Bygg är ett stort skämt, deras närvaro är lika med noll. De kom för 2½ vecka sedan för att riva det sista (det som de skulle rivit dag 1) och samtidgt sågade de av vår tv/datakabel som går i golvet, den var fullt synlig om man orkade ta bort skumplastduken man lägger under parketten, men det var tydligen överkurs, utan man sågar rätt av istället. Det är som om Kling och Klang var här i hantverksversion. Sågade gips så dammet yrde in i vardagsrummet och har inte ens med sig dammsugare eller skyffel, man häpnar över hur ett sådant företag beter sig.
Trygg-Hansa har varit och tittat på skadan eftersom de blev nyfikna eftersom vi har haft en del klagomål, samtidigt kom Ocab och fuktmätte och konstaterade att nu var det torrt, det har alltså självtorkat under tiden!!! Efter ytterligare en vecka gick utan att Erlandsson hörde av sig var vi tvugna att ta kontakt med Trygg-Hansa igen och påpeka att det sker ingenting fortfarande. Så imorgon kommer chefen på Erlandsson och en snickare (??) och tittar på det. Är så less på eländet!  7 veckor har gått och det här hade kunnat varit klart på 3. Under all kritik!


Förra helgen blev det klippkort på akuten, på en helg sprängde jag högkostnadsvallen, hade fruktansvärda smärtor i magen förra fredagen, till slut sa M att nu åker vi till akuten, jag protersterade i början för det skulle nog gå över ansåg jag men M stod på sig som tur var. Dålig levervärden och gallstensanfall var diagnosen så jag lades in på söndag kväll efter att mina levervärden inte blev bättre och det blev titthålsoperation på måndag. Lite stramt i såren (fyra hål på magen blev det och en gallblåsa mindre) var allt som kändes efteråt och jag skrevs ut på tisdagen och började jobba på onsdagen, var skönt att komma igång.

Idag har vi varit inne i stan och tittat på lite möbler, ska göra om i köket när det blir färdigt tänkte vi. Var och åt Egg Benedicte på Wienercafeet, var så gott, mums!


Hummus och fetaostsmörgås på Ulriksdals Trädgårdscafé

 
Var och hälsade på farmor förra helgen


Ostbricka i fredags


 Kommentera här: