Ny spännande bekantskap

Upp och hoppa sa M imorse, en dusch och sen åkte vi först iväg till Täby C för M ville klippa sig, jag gick en tur till L'Oréals butik, de är så hjälpsamma och serviceminded.

Sen bar det iväg in till stan, Björn Frantzen har renoverat hela restaurangdelen på övre plan på NK och vi tänkte äta lunch där, tyvärr var det fullt i den så det blev Nordiska Kantinen istället, klassisk husmanskost. Det blev en spännande bekantskap.

Både M och jag valde Chevréost med kompott på röd quinoa- & spenat serveras med ugnsbakad rotselleri samt rödbetskräm & rostade hasselnötter.
Det var fantastiskt gott, vågar nog t.o.m säga att det var det godaste vegetariska jag har ätit. Rödbetskrämen var underbar.
 


Till middag testade vi att laga Filip Poons succérätt i Sveriges Mästerkock, Stekt fläskkarré med äppelmos och smörstekt potatis men både M och jag tyckte inte den var så fantastisk som de sa på tv:n. Visst var det gott men inget vi skulle laga igen.
 
 
 

Kommentera här: