Börjar bli segt nu

Utan internet och TV sen i onsdags och nu börjar det faktiskt bli lite abstinens. Har fått logga in på kamerans simkort för att kunna surfa lite. Och nej, beror inte på att vi har varit slarviga med räkningarna, hela bostadsrättföreningen saknar faktiskt uppkoppling, är något avtal som nätleverantören har brutit, M har tagit på sig att agera mot dem för föreningens räkning och vi hoppas att det har löst sig tills imorgon.

Jaha, vad har hänt under tiden då?  Vi var och hälsade på min faster och hennes man förra veckan och hon hade skaffat sig en lite pudel, han var som en lite studsboll men så söt och charmig.


Min f.d svärmor har varit jättegullig och virkat grytlappar till mig, blev så glad för dem. Har saknat de gamla jag hade och köpta är inte lika fina och bra.


Min fantastiska svärfar har varit här och hjälpte till att slipa våra utemöbler, så nu är de nästan som nya. Han kommer även nu till veckan för att bygga nya trallar utanför dörrarna och nytt staket till altanen. Längtar efter det eftersom det staketet vi har är så gräsligt fult.


Igår åkte vi ner till Flen, mamma, jag och min brors blivande fru slog ihop våra födelsedagar och firade igår tillsammans.
Jag glömde att ta kort på mammas alla goda pajer som hon hade lagat :( , Ida bakade en chokladfudgetårta, mäktig men god.


Sen skrek Albin, min brorsson 4 år att vi alla måste komma och titta. Och vad fanns under buskarna? Jo de mest bedårande små igelkottsungar. Det är inte ofta man ser det nuförtiden.
Den brunsvarta högen är jord med daggmaskar, Albin matade igelkottarna med det.


Av mina föräldrar fick jag pengar till ett nytt soffbord, ska jaga ett nu framöver, men har svår beslutångest :/
Av min brors familj fick jag Taylor & Jones korvkokbok. Jättefin med måna spännande recept.


Pappa hade printat ut en bild på mig som liten, här var man inte stöddig direkt :)

 
 
 
 
Kommentera här: