Burgers & Lobster

Idag var vi inne i stan och hämtade ut mina auktions"fynd", en liten pall i rokokostil och en mässingsfärgad herrbetjänt. Nöjd med bägge, pallen ska få sig en lite makeover senare, tänkte måla den i samma gråa färg som soffan och något tyg från Svenskt Tenn. Vi var på Svenskt Tenn och spanade lite, har ett mönster osm jag gillar, Paradiset men tyvärr finns det bara i tapet, så jag är lite inne på Gröna Fåglar istället. Vi tänkt även klä om vår nyinköpta vardagsrumslampa i samma tyg. Blev lite shopping i butiken, 4 underlägg med motiv Stockholm och ett mässingsunderlägg, Bless this house. Hade någon sagt till mig för 5 år sedan att jag skulle tycka om Svenskt Tenn hade jag trott att de blivit galna, måste vara ett tydligt ålderstecken att man tycker det mesta därinne är fint.

Sen gick vi och åt på Burgers & Lobster, vi har varit på väg dit in tidigare men personalen var lite snorkig då tyckte vi så vi gick. Nu beställde vi iallafall mat, M tog hamburgare och jag tog hummer. Men vi båda var ganska besvikna. Burgaren smakade inget speciellt och hummern var helt ok men såsen var hemsk, alldeles för skarp i smaken och gick inte att äta. Pommesen var helt ok och den lilla salladen, hummern smakade bra men jag har ätit godare. Lite tråkig servering kan jag tycka, på vaxat papper de tar ju ändå hyffsat betalt för rätten.

M fick jätteont i magen efter och mådde riktigt illa, så vi misstänker dessutom att hamburgaren kanske inte var korrekt hanterad.

Dit går vi nog inte någon mer gång. Finns andra ställen med mycket godare mat.

 

Kommentera här: