Aktiv söndag

Uppe med tuppen idag, gick och la mig ganska tidigt igår och låg och tittade på SOA på tv:n, M var fullt upptagen med att prata med Jannice i telefon, det skrattades för fullt och de verkade ha riktigt kul, till slut var jag tvungen att stirra på honom med onda ögat så han gick ut ur sovrummet och fortsatte pratet i ett annat rum medans jag fortsatte att följa SOAs öden. Är på de sista avsnitten nu och sen väntar sista säsongen. Jag sov ganska gott i natt och var utvilad klockan sju när jag vaknade.

Jag gick ner i köket och satte full fart. Först gjorde jag dubbel sats av Fröknäcket, det har en rasande åtgång härhemma. Tur att det är lätt att göra.
Sen satte jag en omgång deg på jäsning, skulle bli frallor med aprikos och pumpafrön.  Medans den jäste så tog jag tillvara på de sista äpplena vi hade och gjorde färskpressad äppeljuice.
 
 
 
Efter det tyckte jag det räckte med M:s skönhetssömn, gick upp och väckte honom och sen gjorde jag frukost till honom, eftersom jag är en sån fantastisk fru ;P

Vädret var strålande så vi satte oss i bilen och tog med Ozzy för att gå på svampsafari. Först var det klent med svamp men efter ett tag så dök de upp, en efter en :) Vi fick ihop ganska mycket och såg massor av trattisar som kommer vara stora och fina om en-två veckor.
Hem och rensa och sen blev det en svamppaj till middag.
 
 

En trött Ozzy ligger i soffan och vilar sig efter skogspromenaden.
 
 
 

 

Kommentarer:

1 Susanna Maria J:

Så gott med kantareller :)

Kommentera här: