Lördag i stan

Oj, sov till kl 10.00 idag, inte riktigt likt mig, visserligen var jag uppe en halvtimme vid 6-tiden för att harkla loss allt slem, men gick och la mig igen och sov som en stock. Det halsonda är kvar, föga överraskande så det är penicillin och Ipren som gäller för att orka göra något.

Vi åkte in till stan vid halv tolv-tiden och först gick vi på Wienerkonditoriet, mysigt ställe sen de renoverade :)
Blev latte, färskpressad apelsinjuice och en jättegod baguette med ost och italiensk skinka.

Sen gick vi vidare, in på Michael Kors där jag blev bortskämd av M med en jättefin väska <3
Säg hej till min nya vän:
 
Sen var runt i stan och tittade på diverse saker innan vi åkte hemåt. Fast först gick vi in i Östermalmshallen och köpte riktigt fina fläskkotletter och kantareller till kvällens middag. Jag älskar fläskkotletter! Och sen vi för första gången köpte fläskkotletter över köttdisken kan jag inte köpa de som är i de vanliga affärerna, det går inte att jämföra smaken. Till kotletterna serverade vi färskpotatis, kantarellsås och ugnsrostade grönsaker, åhh vad gott det blev.


Ozzybus fick en ny sele och en flytväst.
 

Jag köpte mitt favoritte, Kusmi BB Detox. Haha jag Googla på det och fick upp följande:

"BB Detox är en skönhetsdryck som inspirerats av de populära BB-krämerna, som tillgodoser hudens alla behov. BB står i detta fall för Beauty Beverage (= skönhetsdryck) och innehåller grönt te, mate, rooibos, guarana, maskros och en hint av grapefrukt. Ett allt-i-ett te som ska ge huden lite lyster och glans!
BB Detox te är rikt på antioxidanter, är återfuktande, vätskedrivande (eliminerar överflödig vätska från kroppen) och uppiggande (innehåller koffein). Kan avnjutas både varmt och iskallt, helst under hela dagen!"

Inte därför jag dricker det, lovar. Det smakar och doftar underbart. Bästa är att de säljer det i lösvikt!
 

Sen hittade jag nagellacket jag har letat efter, är slut på nätet och i alla affärer jag har tittat i. Coral Neon och favoritfärgen Earth Brown
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: