oj vad gott
Idag blev det god middag, älskar smakkombinationerna. Carpaccio på rökt lax.
4 stor skivor rökt lax
1 påse pinjenötter
skal och juice av en citron (köp ekologiska om du ska riva skalet!)
1 kruka basilika
1 dl hyvlad parmesanost
3 msk olivolja
svartpeppar
ruccola
Lägg ut laxskivorna på stora fat. Häll över citronjuice och ringla över olja. Plocka av basilikabladen. Strö över pinjenötter, basilikablad, ruccolasallad, peppar och ost. Garnera med halverade citronklyftor. Ställ kallt.
Galet gott!!
Vi testade en ny olivolja till den, med citron i, jättegott!
Vi testade en ny olivolja till den, med citron i, jättegott!
har satt mig en stund framför datorn för att softa lite, Ozzy är en rolig prick, han står nere vid mina fötter och gnäller att han vill upp men jag säger nej, då tar Micke upp honom och direkt så vill han bort till mig för att lägga sig mellan mig och tangentbordet :)
Lillskrutten, så kelig :)